Detingut el conductor implicat en l’atropellament d’una vianant a l’avinguda Mitjavila

La circulació pel vial de la capital s’ha hagut de tallar durant una bona estona i des de Fiter i Rossell els vehicles s’han redirigit cap al carrer Manel Cerqueda

Comentaris

Els equips de seguretat i emergència actuant a l'avinguda Mitjavila.
Els equips de seguretat i emergència actuant a l'avinguda Mitjavila. P. C.

El conductor de la furgoneta implicada en l’atropellament d’una vianant que creuava l’avinguda Mitjavila a l’altura del pas que hi ha degudament senyalitzat vers el número 33 de l’esmentat vial ha estat detingut en donar positiu al control d’alcoholèmia. L’incident ha obligat a tallar la circulació per l’esmentat carrer. I el fet que calgués fer una alcoholèmia que es presumia positiva, com ho ha estat finalment, ha fet que el tall fos una mica més llarg del que hauria calgut, tot i que certament els equips sanitaris han hagut d’atendre el ferit.

Agents del servei de circulació d’Escaldes, coordinats amb els d’Andorra la Vella, han hagut de redirigir durant una bona estona la circulació cap al carrer Manel Cerqueda de baixada des de l’avinguda Fiter i Rossell. Les lesions sofertes per la vianant atropellada -una dona resident de 29 anys- en una zona on clarament tenia prioritat són de diversa consideració. La furgoneta implicada és una Mercedes-Benz Citan, amb matrícula del Principat. El seu conductor, un home no resident de 60 anys que ha superat els 0,80 grams d'alcohol per litre de sang en fer-li el pertinent control.

L’accident ha succeït poc després de les 3 d’aquesta tarda i la via ha estat tallada ben bé uns tres quarts d’hora. Fins a la zona del sinistre s’hi ha desplaçat la unitat d’atestats de la policia, agents de circulació d’Andorra la Vella i una ambulància de la concessionària del transport sanitari.

Comentaris (5)

Trending