Assassinen a trets l’exjugador del Sant Julià Adel Santana Mendy

El futbolista tenia 22 anys, militava a les files de l'Aubagne un conjunt de la Nacional 2 francesa, quarta divisió, i els fets han passat aquest dissabte a Marsella

Adel Santana Mendy en un partit amb el segon equip de l'Olympique de Marsella.
Adel Santana Mendy en un partit amb el segon equip de l'Olympique de Marsella.

El davanter francès Adel Santana Mendy, exjugador de la Unió Esportiva Sant Julià ha mort assassinat a trets aquest dissabte a Marsella. Nascut l'any 2000, s'havia format a l'Olympique de Marsella i després va jugar a Anglaterra, al Sant Julià d'on va anar a Côte Bleue, Marignane-Gignac i Aubagne. Aquesta temporada havia disputat 11 partits amb l'equip de la Nacional 2 francesa. Al lloc on es van produir els fets, es van trobar 27 casquets de cartutxos de 7,62 mm.

 

Santana Mendy va fitxar per la Unió Esportiva Sant Julià el gener del 2019. El nou fitxatge de l’equip dirigit en aquell moment per Jesús Barón militava al segon equip de l’Olympique de Marsella i va quedat lliure per signar fins a final de temporada amb el club lauredià, que aleshores era el primer classificat de la Lliga Multisegur Assegurances. Santana Mendy va format la davantera amb Fousseyni Cissé i Vincent Ramaël amb una tripleta d’atacants francesos en l'equip lauredià. El del Sant Julià va ser el seu primer contracte professional.

descarga
Santana Mendy

Comentaris (2)

Trending