‘Armat’ amb un tornavís agredeix el fill tot i que duia un bebè als braços

La policia arresta a Andorra la Vella un home de 57 anys per violència domèstica arran de l’altercat amb el seu descendent, de 29, que sostenia un nadó de pocs mesos

Un agent de policia al costat del cotxe retolat.
Un agent de policia al costat del cotxe retolat. Toni Solanelles

La disputa va pujar tant de to que ni tan sols va tenir en compte que el seu fill, al qual va acabar agredint, duia en braços el seu fill i, alhora, net de l’agressor. Un bebè de pocs mesos que va presenciar -de ben segur sense ser-ne obertament conscient- una situació fora de mida i que va comportar la detenció de l’home del pare-avi.

El cas, segons les fonts consultades, va succeir aquest dilluns a la tarda, al tomb de les 7, en un domicili de l’Antic Camí Ral d’Andorra la Vella. Almenys una patrulla de policia es va haver de desplaçar fins a la zona per mirar de rebaixar la tensió haguda entre els dos homes adults, amb el bebè implicat de rebot i que sortosament no va sofrir cap dany. Aparentment, tampoc l’agredit va haver de lamentar lesions de relleu.

L’arrestat, acusat d’un delicte de violència domèstica, és un home de 57 anys, mentre que el seu fill i pare del menor, del bebè, en té 29. En un moment de l’altercat, el primer, que havia de passar a disposició judicial aquesta jornada de dimecres, va arribar a amenaçar el seu fill amb un tornavís, que a priori no va usar en el moment de l’agressió.

Comentaris (5)

Trending