Aparatós accident entre tres vehicles a la Serra de l’Honor

El sinistre, que sortosament ha estat només de danys materials, està causant retencions a l’altura aproximada de la cruïlla de Sispony

Comentaris

Una imatge de l'accident.
Una imatge de l'accident.

Una topada que ha implicat tres vehicles molt poc abans de les 9 del matí està causant dificultats en la circulació a la sortida de la Massana en direcció al centre del país. Els primers elements porten a afirmar que el sinistre ha estat més aparatós que greu. Sortosament, la topada triple ha causat només danys materials i malgrat que s’han traslladat fins a la zona algunes ambulàncies, una vegada hi han arribat s’han descartat ferits.

La topada, les causes de la qual l’hauran de determinar els experts de la policia que també s’han traslladat fins a l’indret, ha estat a pocs metres en direcció a la capital després de la cruïlla que porta cap a Sispony. Un cop retirats els vehicles, la circulació ha tornat a la normalitat a les deu, tot i que és una hora de molt trànsit en sentit Escaldes-Engordany i Andorra la Vella. El vehicle més danyat ha estat un turisme Seat que ha patit un fort cop lateral.

 

Comentaris (1)

Trending