Aparatós accident a Bordes d’Envalira

Un cotxe amb tres ocupants surt de la via i obliga els serveis d’emergència a actuar per regular el trànsit i evacuar un ferit que, d’entrada, no revesteix gaire gravetat

Policia, bombers i agents de circulació actuant al lloc dels fets.
Policia, bombers i agents de circulació actuant al lloc dels fets.

El conductor d’un vehicle que circulava poc abans de les 5 de la tarda per Bordes d’Envalira ha perdut el control i el cotxe, amb dues persones més a l’interior, ha sortit tot sol de la via, protagonitzant un aparatós accident que, a priori, no hauria de revestir especial gravetat. Això sí, l’ocupant, no resident de 71 anys, que hi havia a la part posterior de l’automòbil haurà de ser traslladat al centre hospitalari per valorar-ne el seu estat arran d’un cop al cap que ha sofert.

L’accident ha obligat a desplaçar-se fins al lloc diverses dotacions de la policia, incloses els experts en accidents de circulació, així com una ambulància dels bombers i agents del servei canillenc de circulació. Els urbans han hagut de regular el pas dels vehicles atès que la situació en què ha quedat el cotxe impedia la normal circulació. El vehicle afectat és un BMW GT XDRIVE, amb matrícula espanyola.

Captura de pantalla 2022 10 28 a las 17.02.04

 

Comentaris

Trending