Amenaça amb una navalla un altre conductor i acaba detingut anant begut al volant

L’incident el va protagonitzar un home andorrà de 49 anys a Encamp, i va ser enxampat a la carretera dels Cortals després d’una recerca policial

L'incident pel qual es va acabar practicant la detenció va succeir en les immediacions d'una gasolinera d'Encamp.
L'incident pel qual es va acabar practicant la detenció va succeir en les immediacions d'una gasolinera d'Encamp. ARXIU

Un incident de circulació sense conseqüències. Un home, un dels conductors implicats, begut. I envalentonat. En el marc d’una discussió per dit incident, en les immediacions d’una gasolinera en una rotonda a la sortida d’Encamp, l’embriagat acaba amenaçant l’altre conductor i li mostra una navalla de considerables dimensions. I després d’això, d’haver posat les coses a lloc suposadament, l’home agafa el seu cotxe i marxa.

L’altre participant en la discussió, però, visiblement enutjat i alhora espantat va requerir la presència de la policia. Una dotació policial es va traslladar fins al lloc on hi havia hagut l’altercat i es va poder corroborar -tot plegat va succeir aquest dijous poc abans de les 8 de la tarda- amb testimonis que havien presenciat la discussió que el que descrivia l’amenaçat era cert. D’aquí que es va iniciar una petita recerca.

A la carretera dels cortals d’Encamp es va acabar localitzant el cotxe que conduïa l’implicat, visiblement alcoholitzat. Els agents el van aturar, el van controlar i van poder corroborar dues coses. La primera, que a l’interior del vehicle hi portava una navalla amb una fulla ratllada de vuit centímetres, que era la que havia exhibit a l’altre conductor. La segona constatació va ser l’alcoholèmia. Es va fer fer la prova a l’home i va donar una taxa d’1,52 grams d’alcohol per litre de sang.

Davant de les dues circumstàncies, els agents van procedir a la detenció de l’home, un resident andorrà de 49 anys, i li van atribuir sengles delictes contra la seguretat col·lectiva i contra la llibertat. La primera pel port il·legal d’arma i per l’embriaguesa al volant i la segona per les amenaces proferides que, a més, en haver-se fet amb arma tenen més gravetat.

Comentaris (2)

Trending