Altercat al Poblet de Nadal entre un vigilant i una jove sense mascareta

Agents del servei de circulació, primer, i de la policia, més tard, han hagut d’acudir a la Plaça del Poble a posar ordre sense que la sang arribés al riu

Una imatge del Poblet de Nadal d'Andorra la Vella en una edició anterior.
Una imatge del Poblet de Nadal d'Andorra la Vella en una edició anterior. COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Agents del servei de circulació d’Andorra la Vella, en primer terme, i policies, més tard, han hagut d’acudir aquest migdia a la Plaça del Poble per mediar -de fet, no hi ha hagut cap detenció- entre un vigilant de seguretat i una jove resident que voltava pel recinte del Poblet de Nadal sense mascareta. El guarda li ha recriminat a la noia que no dugués la protecció facial i aquí s’hauria iniciat una petita batussa per la qual s’han mobilitzat agents dels dos cossos citats.

Les versions dels dos protagonistes del petit altercat serien totalment contradictòries. Cadascun acusava l’altre d’haver reaccionat de manera poc curosa. En tot cas, una vegada s’han presentat els agents del servei d’ordre, la tensió ha afluixat. Entre altres coses perquè la jove ja sabia el pa que s’hi dona amb la policia atès que hauria participat en altres batusses juvenils prèvies. De fet, tindria nombrosos antecedents de ‘relació’ amb la policia.

A la noia l’acompanyava un altre jove que, a priori, no hauria participat en cap moment en la discussió amb el vigilant de seguretat, però que ha marxat cames ajudeu-me del lloc tan bon punt ha vist arribar els agents del cos de policia. Aquests no haurien aconseguit identificar-lo, tot i que el fet que hagi marxat amb celeritat de la Plaça del Poble fa presagiar que no tenia cap interès que pogués ser controlat pels policies.

Comentaris (6)

Trending