Alerta a les xarxes socials per un individu que assetja a dones des del cotxe

La descripció del sospitós és la d’un home d’entre 30 i 40 anys, amb la barba i el cabell negre, els ulls verdosos i un accent molt característic

Una imatge d'arxiu d'un Volkswagen T-Cross, el cotxe que utilitzaria el sospitós
Una imatge d'arxiu d'un Volkswagen T-Cross, el cotxe que utilitzaria el sospitós

Les xarxes socials estan fent circular un missatge on s’alerta de la presència d’un individu que segueix a les dones amb el seu vehicle tot terreny de color negre, mentre demana insistentment el número de telèfon i intenta flirtejar amb elles. L’home actuaria durant la nit, aprofitant la poca concurrència als carrers, i les afectades el descriuen com un adult d’entre 30 i 40 anys, amb la barba i el cabell negre, els ulls verdosos i un accent molt característic.

Es té constància que el sospitós actua a l’avinguda d’Enclar, a l’avinguda Fiter i Rosell i a l’entrada d’Encamp, a tocar del túnel de la Bartra. Pel que fa al model del cotxe, el missatge concreta que es tracta d’un Volkswagen T-Cross de color negre amb matrícula que comença per M. Les dones que han patit l’assetjament coincideixen que el subjecte acostuma a cridar de manera molt insistent, demanant el número de telèfon, dient galanteries i insistint a passejar amb el seu vehicle. Fins i tot, en un dels casos, l’home hauria intentat estacionar el tot terreny, fent maniobres il·legals contra direcció, per “conversar” amb una noia que va marxar corrent davant la situació.

Actualment, la policia té constància d’algunes denúncies a l’estiu pel mateix motiu i se sospita que, encara que no és el mateix cotxe, es podria tractar del mateix individu. En aquest sentit, hi ha una investigació oberta però de moment no s’ha pogut identificar plenament cap sospitós.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending