Alerta per possibles estafes en ofertes per llogar pisos

La policia ha avisat de la presència de casos recents d’anuncis d’habitatges “sospitosament” atractius que podrien ser falsos i anima a denunciar a les víctimes

Estafes de pisos de lloguer a Andorra
Estafes de pisos de lloguer a Andorra

La Policia ha alertat de la presència a Andorra d’anuncis de lloguer de pisos que podrien ser una estafa. A través de l’avís d’una ciutadana s’ha constatat que una de les ofertes “sospitosament atractives” que hi havia a la web seguia tot el procediment per ser fals. D’aquesta manera, s’anima a les víctimes que pugui haver perquè denuncien i, sobretot, que no “s’abaixi la guàrdia”.

En un moment on trobar habitatge a Andorra és gairebé impossible, els estafadors es troben amb la situació ideal per a dur a terme ofertes fraudulentes i poder, així, aconseguir diners de les víctimes de forma fàcil. En aquesta ocasió, la Policia ha exposat a través de les xarxes socials un cas recent que una ciutadana ha reportat. Mitjançant missatges, els estafadors demanaven uns diners per anticipat per tal de reservar un pis que tenia programada una visita amb més interessats per al dia 22 de desembre.

El lloguer era de 600 euros més llum, un preu que actualment al país resulta molt atractiu tenint en compte la situació. Aquesta era la quantitat que es demanava a la interessada per poder reservar el pis abans de la visita, en cas de no agradar-li en veure’l, asseguren que se li tornaria. La Policia ha alertat que aquest és un procediment que pot dur a una estafa, i demana que es reportin i es denunciï en cas de ser-ne víctima de casos com aquest.

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending