Alerta per buscar una dona que hauria marxat del país per voluntat pròpia

La Policia no estaria efectuant cap recerca exhaustiva ni consta com a desapareguda a Andorra, però s’estan fent algunes gestions per confirmar la hipòtesi

Un cotxe de la policia pel centre d'Andorra la Vella.
Un cotxe de la policia pel centre d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

La Policia va rebre l’alerta el passat dilluns de la suposada desaparició d’una dona de mitjana edat. Després de fer diverses gestions a Andorra, els agents han generat una primera hipòtesi que apunta que hauria marxat per voluntat pròpia del país. De fet, no seria la primera vegada que això passa. Per aquest motiu, i de moment, no s’estaria fent cap recerca exhaustiva ni constaria com a desapareguda al Principat, sobretot perquè s’entén que ha d’estar a Espanya.

A la pensió d’Escaldes-Engordany on residia habitualment aquesta dona se la va començar a trobar a faltar. Feia dies que no se la veia, i les persones que la freqüentaven van traslladar la preocupació a la Policia. En alguna ocasió, amb anterioritat, hauria marxat sense avisar, però asseguren que feia temps que la situació no es donava en aquestes característiques, i entre els coneguts hi hauria cert neguit.

Durant la setmana, la Policia hauria fet algunes tasques, com demanar a l’estació de busos, o fer gestions amb els taxis, per si se’n podria saber alguna cosa d’ella. Les primeres hipòtesis que han pogut extreure els agents apunten que, un cop més, es tractaria d’una sortida del país per voluntat pròpia. De fet, podria haver marxat amb algú que podria haver conegut a la mateixa pensió on residia.

Tot i que es manté l’alerta per la seva absència, la dona no consta actualment com a desapareguda a Andorra. Principalment, perquè es considera que hauria creuat la frontera amb Espanya. Per aquest motiu, i tot i les primeres gestions que hauria fet la Policia, no existeix una tasca de recerca activa per trobar la dona, ja que s’entén que no estaria al país.

Etiquetes

Comentaris

Trending