Acusen un jove d’haver abusat d’una germana menor i li confisquen ordinadors per investigar-lo més

La policia ha detingut aquest matí un noi de 20 anys per ordre judicial i després de passar a disposició de la batlle instructora ha quedat en llibertat amb càrrecs i s’haurà de presentar en seu judicial sempre que sigui citat

Un vehicle policial accedint a la Seu de la Justícia per traslladar-hi un detingut.
Un vehicle policial accedint a la Seu de la Justícia per traslladar-hi un detingut. Toni Solanelles

La Batllia acusa un jove de 20 anys d’haver abusat d’una germana menor. Una noia de 14 anys que malauradament seria motiu de befa no només a casa sinó a l’escola i en altres entorns quotidians. El noi ha estat detingut aquest matí per efectius de la policia per ordre judicial i ha quedat en llibertat amb càrrecs aquest vespre després de declarar davant la batlle instructora. Sempre que se’l citi el processat haurà de comparèixer davant la jutgessa.

Per ara, i segons fonts judicials reconegut per la pròpia víctima, l’acusat hauria proferit tocaments a la noia. No obstant, la investigació continua oberta i no es descarta l’aparició de nous elements incriminadors. De fet, la instructora ha autoritzat aquest matí un escorcoll al domicili del jove -s’omet la parròquia per no donar gaire pistes de la menor- i, entre altres coses, s’han confiscat dispositiu electrònics com ordinadors i mòbils.

S’analitzarà què hi ha en el seu interior per descartar que no hi hagi altres elements relacionats amb comportaments anòmals de naturalesa sexual i menors. Per ara, no es contempla. I el jove ha estat processat pels abusos suposadament proferits. La investigació judicial ja fa un temps que està en marxa i la víctima rep suport psicològic per la situació viscuda des de fa temps, i que aniria molt més enllà dels tocaments presumptament proferits pel seu germà.

L’adolescent hauria estat víctima de comportaments similars als realitzats pel seu germà al centre educatiu on estudia i, especialment, hauria estat víctima d’assetjament per part d’altres companys de l’escola, portant-la en alguna ocasió a situacions límit.

Comentaris (3)

Trending