Controlat l’incendi en un immoble de pisos ocupats a la Seu

Agents del cos d’extinció, de la policia local i dels mossos d’esquadra miren de sufocar les flames i el fum en un incident que s’ha saldat sense ferits però amb notables danys materials

VIDEO 2021 01 04 09 54 03

Els bombers de la Seu d’Urgell, amb el suport de la policia local i d’agents dels mossos d’esquadra, han hagut d’intervenir per sufocar les flames i el fum que han afectat un immoble del centre de la ciutat i en què hi ha diversos pisos que aparentment estarien ocupats de forma il·legal. No és el primer cop que els cossos d’ordre han d’actuar en aquest cèntric edifici, a l’avinguda Portal d’Andorra de la capital de l’Alt Urgell.

Tot i l’important desplegament que s’ha fet, i la gran expectació que està generant l’actuació dels cossos de seguretat i de salvament, sortosament no s’han hagut de lamentar ferits. Això sí, els danys materials són notables. L’avís de l’incendi s’ha donat quan passaven vint minuts de les 9 del matí i al cap de mitja hora els bombers han donat la situació per controlada.

Des de llavors s’està treballant per donar per extingit del tot el foc, que, com s’ha dit, ha causat importants danys materials. La situació preocupa i d’allò més tant als veïns com a les institucions. De fet, fa pocs mesos ja hi va haver detencions relacionades amb la ‘promoció’ de l’ocupació en aquest indret. Malauradament, fa mesos que l’immoble està al centre d’un fort debat i polèmica a la capital urgellenca.

WhatsApp Image 2021 01 04 at 10.14.24
Bombers en plena actuació.

-seguirà ampliació-

Comentaris (1)

Trending