S’accidenta un primer cop amb un bugui decideix continuar i s’acaba estimbant al coll de Beixalís

El conductor, de 30 anys, ha sofert ferides lleus i ha estat detingut una vegada atès sanitàriament en marcar un índex d’1,64 grams d’alcohol per litre de sang

Comentaris

Una imatge d'arxiu d'un bugui que no té cap relació amb l'accident.
Una imatge d'arxiu d'un bugui que no té cap relació amb l'accident. arxiu

Circulava amb el bugui per la carretera de Beixalís. Un diumenge a la tarda vespre. I en dues ocasions es va accidentar. Una vegada al cantó massanenc del coll. I l’altre, el definitiu, a la banda encampadana. El conductor, de 30 anys, va sofrir ferides arran dels dos accidents. Malgrat que haurien pogut ser greus, sortosament no va passar de lesions lleus. I després de ser atès a l’hospital, aquesta mitjanit passada, ha quedat detingut perquè circulava sots els efectes de l’alcohol. 

El conductor del bugui es va accidentar un primer cop. I es va fer alguna ferida. Però va agafar el vehicle i va continuar. Uns quilòmetres més enllà, a quarts de deu de la nit d’aquest diumenge, es va acabar estimbant. Davant l’alerta es va mobilitzar el SUM i els bombers. I també la policia. En un primer moment no es va localitzar el vehicle. Per mirar d’aclarir la situació, es va fer enlairar un helicòpter. Finalment el bugui va aparèixer estimbat a uns cinc-cents metres de la collada de Beixalís pel cantó encampadà.

De seguida es va atendre el conductor. Les ferides es va veure ja d’entrada que no semblaven especialment rellevants. I que segurament era més remarcable l’estat d’embriaguesa del conductor. En tot cas, primer es va traslladar el ferit a l’hospital perquè se li prestessin les atencions corresponents. La prova de l’alcohol va corroborar el que tots els intervinents en la petita recerca van semblar percebre: una alcoholèmia per sobre del tolerable. 

I així va ser, l’índex resultant acabaria donant 1,64 grams d’alcohol per litre de sang. És a dir, més o menys el doble del màxim permès. Per tant, una vegada fetes les atencions sanitàries pertinents el conductor del bugui va quedar detingut acusat d’un delicte contra la seguretat col·lectiva.

Comentaris (1)

Trending