Accident amb sis morts a la carretera entre Andorra i Tolosa

El sinistre ha tingut lloc a l'altura de Savignac-les-Ormeaux en la desviació que evita el pas pel centre de la població per la qual han estat desviats els vehicles després de la col·lisió

Vehicles de bombers al lloc de l'accident.
Vehicles de bombers al lloc de l'accident. FRANCE BLUE OCCITANIE

Sis morts, entre ells dos nens, és el primer balanç de l'accident que des de primera hora d'aquesta tarda de divendres i fins el vespre ha tallat la carretera entre Tolosa i Andorra, la RN20. Un vehicle amb matrícula francesa, un Toyota Corolla i un altre amb placa espanyola, un monovolum Peugeot Expert, han col·lidit de manera frontal a prop del viaducte de Najar, a la població de Savignac-les-Ormeaux. L'alcalde d'aquesta població ha confirmat les defuncions.

L'accident ha fet quatre ferits, dos d'ells molt greus i han estat traslladats a l'hospital Purpan de Tolosa, segons informa l'agència France Presse. El tall de la carretera ha provocat llargues retencions ja que s'ha hagut de desviar els vehicles pel centre d'Acs a la RD2022. La carretera té aquests dies molta circulació i en alguns moments les retencions en sentit Andorra han arribat als 10 quilòmetres.

El personal sanitari que intervé en l'accident no descarta que pugui augmentar el número de morts. La gendarmeria ha obert una investigació per homicidi involuntari. Per la RN20 passen cada any 3,5 milions de vehicles, molts d'ells per anar o venir d'Andorra. El lloc de l'accident és un tram amb dos carrils per sentit de circulació. Els primers indicis apunten a que el vehicle espanyol hauria envaït el carril contrari.

Un gendarme controla la documentació d'un vehicle aquest dilluns a Pamiers.

Relacionat

La gendarmeria intensifica els controls a la carretera d’Andorra després de l’accident amb sis morts

Comentaris (1)

Trending