La gendarmeria intensifica els controls a la carretera d’Andorra després de l’accident amb sis morts

Es fa molta incidència en evitar els excessos de velocitat i la presència de conductors que hagin consumit alcohol i drogues

Un gendarme controla la documentació d'un vehicle aquest dilluns a Pamiers.
Un gendarme controla la documentació d'un vehicle aquest dilluns a Pamiers. Préfète de l'Ariège

La gendarmeria ha intensificat els controls a la RN20, la carretera de Tolosa a Andorra després de l'accident de la setmana passada que va provocar la mort de sis persones, entre elles dos infants. Així ho ha comunicat a les xarxes socials, la prefecta de l'Arieja, Sylvie Feucher.  Es fa molta incidència en evitar els excessos de velocitat i la presència de conductors que hagin consumit alcohol i drogues.

Es comproven també els carnets de conduir, l'assegurança, la utilització del telèfon mòbil mentre es condueix, i fins i tot es registren els vehicles. Aquest dilluns es va muntar un gran operatiu amb trenta efectius al peatge de Pamiers en sentit Andorra.

Al mateix temps s'han intensificat els controls després de la duana del Baladrà amb l'objectiu de vetllar per la seguretat i d'evitar nous accidents. Des del passat mes de gener, en el departament hi ha hagut 229 conductors que han donat positiu per alcohol i 300 per estupefaents. Aquest estiu ja es va muntar un gran dispositiu de control de conductors de motos a l'Ospitalet que va acabar amb diverses sancions que en alguns casos i per motoristes francesos van arribar als 90 euros i a la pèrdua de tres punts.

Vehicles de bombers al lloc de l'accident.

Relacionat

Accident amb sis morts a la carretera entre Andorra i Tolosa

Aquesta setmana hi haurà més controls a la RN20 que s'aprofitaran per detectar també el contraban d'alcohol, d'armes i municions o de bitllets falsos. 

Fa1XsrnXoAA4hOW
Control aquest dilluns a Pamiers

Comentaris (2)

Trending