Un obrer, ferit greu en un accident laboral en un edifici en construcció a l’avinguda Tarragona

El treballador ha caigut sobre les planxes metàl•liques que protegeixen la vorera i aquestes han cedit, fet que ha provocat que arribés al carrer causant-li un traumatisme cranial, amb una petita hemorràgia, i un del lumbar, pels quals ha estat ingressat a l’UCI tot i que no es tem per la seva vida

Comentaris

Lloc de l'accident laboral a l'avinguda Tarragona.
Lloc de l'accident laboral a l'avinguda Tarragona.

Un obrer ha resultat ferit en un accident laboral a les obres de construcció d’un complex immobiliari a l’avinguda Tarragona d’Andorra la Vella. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat una dotació de bombers, una ambulància de suport vital avançat del Servei d’Urgències Mèdiques (SUM), així com agents de circulació i la policia. L’home ha estat traslladat cap a l’hospital, on ha estat ingressat a cures intensives amb traumatismes cranials i lumbars, tot i que la seva vida no perilla. 

El sinistre laboral ha tingut lloc pels volts de dos quarts de quatre de la tarda a les obres del futur complex ‘The White Angel’. Segons ha pogut Altaveu, el treballador ha caigut sobre les planxes metàl·liques que fan de protecció sobre la vorera per si es desprèn algun objecte que pugui colpejar els vianants. A més, amb la coincidència que ha impactat just en la junta d’unió de dos d’aquests elements.

Això ha provocat que les làmines hagin acabat cedint. Per tant, l’obre encara ha acabat anant a parar a terra. El cop ha estat fort. Ràpidament, s’ha avisat als serveis d’emergència.

Les dues plaques sobre les quals ha caigut el treballador.
Les dues plaques sobre les quals ha caigut el treballador.

Al lloc dels fets s’han desplaçat dues ambulàncies, una del SUM i una altra de bombers. La primera és la que ha acabat traslladant l’home cap al servei d’urgències de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Allà, segons fonts consultades, pateix un traumatisme cranial que li ha provocat una petita hemorràgia cerebral. A banda, també té tocada la tercera vertebra lumbar. Vist el seu estat, i malgrat que no es tem per la seva vida, ha estat ingressat a cures intensives.

IMG 6564
L'ambulància enduent-se el ferit.

A la zona també s’ha traslladat una patrulla de policia i un membre del cos de circulació de la capital, que ha regulat el trànsit. Durant uns 40 minuts, dels dos carrils en sentit nord a l’avinguda Tarragona un ha estat tallat, tot i que no ha provocat excessius problemes de circulació.

280168329 1032562437692564 6930495201259649752 n
El lloc on ha tingut lloc l'accident.

Comentaris (5)

Trending