Un accident entre dos vehicles a la recta de la Margineda causa importants retencions

El sinistre ha succeït poc abans de 2/4 de 8 del matí a la zona dels concessionaris d’automòbils i ha generat un embús important entre Sant Julià i Andorra la Vella

Retencions a Sant Julià causades per l'accident.
Retencions a Sant Julià causades per l'accident. mobilitat

Un accident entre dos vehicles a la recta de la Margineda, just a la zona dels concessionaris d’automòbils, ha generat importants retencions. El sinistre ha succeït poc abans de 2/4 de 8 del matí i ha provocat un embús important entre Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella.

El trànsit s'ha col·lapsat al centre de Sant Julià, als carrers de les Escoles, Doctor Palau, avinguda Verge de Canòlich i a la carretera de la Rabassa. El tall de trànsit a la Margineda ha coincidit amb l'entrada a les escoles andorrana i francesa de la parròquia laurediana. Segons els primers indicis, un cotxe que circulava en sentit Andorra la Vella, ha envaït el carril contrari i ha col·lidit amb un vehicle que es dirigia a Sant Julià de Lòria. La conductora d'aquest vehicle que anava al seu lloc de feina, no ha patit ferides i el cotxe ha quedat molt malmés en un costat.

Les retencions han fet que abans de les nou els conductors cobrissin el trajecte entre el cementiri vell de Sant Julià, a la carretera d'Espanya i la plaça Laurèdia al centre de la parròquia en mitja hora..

Comentaris (12)

Trending