Tres ferits en els dos accidents que han col·lapsat el centre del país durant una hora i mitja

(AMB VÍDEO) Dues motos matriculades al Principat han topat pràcticament a l’altura de l’hotel Panorama i han obligat a tallar la carretera de l’Obac i ha desviar el trànsit pel centre d’Escaldes

Comentaris

Una de les motos implicades en primer terme i, al fons, l'altra.
Una de les motos implicades en primer terme i, al fons, l'altra. g. p.

Tres residents al Principat han resultat ferits de diversa consideració -encara que segons fonts hospitalàries no especialment greus- arran de dos accidents que hi ha hagut a l’eix de l’Obac (carretera més avinguda Tarragona) i que han col·lapsat durant pràcticament una hora i mitja el centre del país.

El primer dels accidents i, alhora, el més greu i que més impacte ha tingut en la mobilitat ha passat a 2/4 de 7 de la tarda pràcticament a l’altura de l’hotel Panorama. En concret, al punt quilomètric 0,400 de la carretera CG-2. Dues motocicletes matriculades al Principat han topat per causes que els especialistes en atestats de la policia hauran d’aclarir.

Arran de la topada -una Suzuki Burgman UH125 i una KTM 390 Adventure s’hi han vist implicades- han resultat ferits sengles conductors, homes residents de 52 i 24 anys respectivament. L’atenció dels ferits -s’hi han hagut de desplaçar un parell d’ambulàncies, circulació d’Escaldes i la unitat d’atestats de la policia- ha comportat que s’hagués de tallar la carretera en els dos sentits de la circulació. Això ha obligat a desviar el trànsit cap a l’interior d’Escaldes i ha estat l’inici d’un notable col·lapse.

Certament, l’hora en què ha passat l’accident, força punta, i la coincidència d’incidències viàries com poden ser les obres al carrer Prat de la Creu, han contribuït a dificultar tot plegat una mica més. I si no n’hi havia prou, vint minuts més tard de l’accident de l’Obac, tres vehicles han topat a l’avinguda Tarragona, a l’altura de l’Andorra 2000 però en els carrils que van en direcció Escaldes.

En aquest xoc, que ha comportat que el tap s’agreugés s’hi han vist implicats un Seat Ibiza, un Volkswagen Passat i un Opel Astra, tots tres amb matrícula del Principat. El conductor del Volkswagen, un home resident de 48 anys, ha resultat ferit. Fonts hospitalàries han assegurat que cap dels tres accidentats en els dos sinistres descrits havien sofert lesions d’excessiva gravetat. A l’avinguda Tarragona s’hi han desplaçat una ambulància dels bombers, que és la que s’ha endut el ferit, una ambulància del SUM i un vehicle policial.

WhatsApp Image 2022 11 14 at 7.18.41 PM
Accident a l'avinguda Tarragona

Una vegada s’han fet els amidaments en relació amb la topada de les motocicletes a la carretera de l’Obac -després de traslladar els ferits cap a l’hospital- i un cop els vehicles implicats en el sinistre a l’avinguda Tarragona inclosos els d’emergències s’han retirat dels llocs que ocupaven la circulació ha guanyat fluïdesa i en poca estona, i poc després de les vuit de la tarda, s’ha anat aclarint el col·lapse.

Comentaris (12)

Trending