Un accident amb danys materials provoca un vessament d’oli a Auvinyà

Un cotxe ha col·lidit contra la tanca de protecció entre la calçada i la carretera en un revolt entre el pont de Faucellers i la població laurediana

Comentaris

El revolt on ha tingut lloc l'accident amb la calçada amb sepiolita.
El revolt on ha tingut lloc l'accident amb la calçada amb sepiolita.

AEls bombers han intervingut per neutralitzar un vessament d'oli que ha tingut lloc aquest vespre a la carretera de la Rabassa, entre el pont de Faucellers i la cruïlla del poble d'Auvinyà, El vessament ha estat provocat per un accident d'un vehicle que ha col·lidit contra la barana de protecció entre la calçada i la vorera.

A banda dels bombers també s'hi han desplaçat efectius del servei de Circulació del comú de Sant Julià de Lòria que han fet circulació alternativa mentre es retirava el vehicle i es netejava la calçada amb sepiolita. El vehicle accidentat és un Volvo V40 amb matrícula andorrana.

També a Sant Julià de Lòria, efectius del COEX han intervingut aquest dijous a la tarda a la carretera general 1 a prop de la frontera hispanoandorrana per un forat a la calçada que han tapat. Els treballs no han afectat a la circulació que ha tornat a ser densa de sortida del Principat cap a la Seu d'Urgell per la N-145.

Etiquetes

Comentaris

Trending