‘Abandona’ el vehicle a Mitjavila en veure la policia sabent que anava begut i sense carnet

Quan els agents han acabat detenint el conductor, un resident de 40 anys, ha donat una taxa d’alcoholèmia de 2,94 grams d’alcohol per litre de sang; durant la matinada s’han detingut dos conductors més implicats en accidents de danys materials

Un vehicle d'atestats de la policia.
Un vehicle d'atestats de la policia. Toni Solanelles

Quan ha vist la policia, abans que l’aturessin, ha deixat estar el vehicle al bell mig de l’avinguda Mitjavila d’Andorra la Vella i juntament amb un acompanyant han intentat tocar pirandó. La marxa els ha servit de poca cosa. Els agents que tenien muntat un control rutinari els han caçat i tenien clar qui era el conductor i qui anava al costat. Total, detenció per gairebé multiplicar per quatre la taxa màxima d’alcoholèmia permesa i per conduir, a més, amb el carnet retirat. I no ha estat l’única detenció d’aquesta matinada relacionada amb la conducció sota els efectes d’estupefaents.

El primer arrest ha estat el de Mitjavila, el del control rutinari. La detenció s’ha produït poc abans de 2/4 de 2 de la matinada quan els agents han vist com dues persones han abandonat un cotxe al mig de la via i han marxat. El conductor del vehicle, a més de donar positiu en el test d’alcoholèmia (amb una taxa de 2,94 grams d’alcohol per litre de sang) tenia el permís retirat. Per tant, se li ha imputat un doble delicte: contra la seguretat col·lectiva i contra l’administració de Justícia.

La matinada d’aquest dijous la policia ha detingut un altre home, resident de 25 anys, per positiu en la prova de tòxics arran d’un accident amb danys materials. Els agents l’han controlat pocs minuts abans de les 2 de la matinada després de veure el vehicle, amb matrícula andorrana, accidentat a l’aparcament de l’estació de Pal, a la Massana.

Finalment, cap a 2/4 de 3 de la matinada s’ha produït una altra detenció per alcoholèmia en un segon accident, també amb danys materials. En aquest cas, es tracta d’un home no resident de 33 anys amb un positiu d’1,45 grams d’alcohol en sang, que ha xocat contra un mur de formigó de protecció a la rotonda de la Dama de Gel, a Escaldes-Engordany.

Aquesta setmana la policia també ha detingut un no resident de 37 anys al Pas de la Casa com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic.  En un control rutinari dimarts, l’home, que anava indocumentat, es va identificar amb una identitat diferent de la que havia indicat en un control anterior.

Comentaris (4)

Trending