Abandona el vehicle després d’accidentar-se a la rotonda del pont del túnel dels Dos Valires

Un turista ha estat detingut aquesta matinada després de donar 1,45 grams d’alcohol per litre de sang; prèviament ja s’havia arrestat també amb alcoholèmia positiva un resident accidentat a l’altura del McAuto

Un vehicle d'atestats.
Un vehicle d'atestats.

Dos accidents de danys materials ocorreguts les darreres hores han acabat amb sengles detencions per alcoholèmia positiva. Aquesta matinada, després d’una petita recerca, ha estat arrestat en les immediacions de la rotonda del pont del túnel dels Dos Valires, a la Massana, un turista que s’acabava d’accidentar en aquell indret i que havia ‘abandonat’ el vehicle.

Els fets han ocorregut al tomb de la 1 de la matinada i el detingut ha resultat ser un home no resident que una vegada se li ha practicat la prova d’alcoholèmia ha donat un índex d’1,45 grams d’alcohol per litre de sang. Poques hores abans s’havia detingut un resident al Principat. També havia patit un petit accident, en aquest cas a l’avinguda Tarragona a l’altura del McAuto.

Aquest segon accident -de danys materials com en el primer cas- va ser a les 6 de la tarda d’aquest diumenge. Només patir la petita col·lisió, l’home ja va evidenciar clars símptomes d’embriaguesa. Quan se’l va sotmetre a la prova d’alcoholèmia va donar un índex molt superior al màxim permès, per sobre de 2.

Comentaris

Trending