Stop Violències respon al Govern i a la fiscalia: “No tenim por”

La presidenta del col·lectiu assegura que té la consciència molt tranquil·la i manté que va exposar davant l’ONU la realitat que es viu al país respecte de la dona, sense mentides

La presidenta d'Stop Violències, Vanesa Mendoza, durant un acte públic.
La presidenta d'Stop Violències, Vanesa Mendoza, durant un acte públic.
“No tenim por.” Aquesta és la primera reacció de la presidenta d’Stop Violències, Vanesa Mendoza Cortés, després de saber que el Govern ha portat a la fiscalia la seva exposició feta fa unes setmanes davant el Comitè d’eliminació de qualsevol discriminació vers la dona (Cedaw) a Ginebra. Mendoza no s’ha volgut esplaiar més sobre la qüestió fins que no se li comuniqui oficialment la situació.

La màxima responsable d’Stop Violències ha explicat que s’ha assabentat pels mitjans de comunicació de la decisió de l’executiu de posar en coneixement del ministeri públic les seves explicacions en considerar que ha pronunciat falsedats que poden causar un perjudici a l’Estat. De fet, el contingut de les conclusions de la Cedaw és més dur aquest cop justament per l’exposició feta per Mendoza Cortés a Ginebra.

La presidenta del col·lectiu, entre altres, feminista, ha afirmat que té la consciència molt tranquil·la i ha garantit que no va pronunciar “cap mentida” davant l’organisme depenent de les Nacions Unides. Alhora, ha manifestat que no ha rebut cap comunicació formal de la fiscalia amb la qual cosa “entenem q no hi ha encara obert cap procés”.

Comentaris (9)

Trending