La venda d’un edifici a la Borda del Jaile deixa en una situació precària alguns veïns

Una part ja han marxat i els que no han pogut comprar el pis són conscients que tard o d'hora l'hauran de deixar però no en troben cap

Comentaris

La urbanització de la Borda del Jaile.
La urbanització de la Borda del Jaile.

La venda d'un edifici amb llogaters a la urbanització de la Borda del Jaile, a Sant Julià de Lòria ha fet que alguns dels veïns hagin decidit comprar el pis, que altres hagin optat per anar a viure a la Seu d'Urgell i que la resta busquin un nou habitatge després d'haver efectuat consultes sobre la legalitat d'haver de deixar l'actual tot fent esment a la llei de mesures urgents.

L'edifici ha estat deixat en herència pel seu propietari, ja mort, a un familiar i els pisos s'han posat a la venda per 300.000 euros, un preu que alguns dels llogaters han decidit pagar mentre que altres no poden. Un dels llogaters explica que "amb la nova llei en comptes de fer-te fora en tres mesos et fan fora en un any. Si el pis és per un familiar el termini és menor".

Un edifici amb el cartell de lloguer o venda.

Relacionat

Compren un edifici a Sant Julià i avisen els veïns que han de deixar el pis quan acabi el contracte

Considera que sigui ara o d'aquí un any "el problema el tens". Viu amb la seva dona i han buscat un nou habitatge però no en troben. El seu té tres habitacions i paguen 700 euros. Fa molts anys que resideixen a Sant Julià de Lòria, i van començar a buscar per la parròquia i després per la resta del país sense èxit.

No és el primer edifici que es posa en venda a Sant Julià. Hi ha el d'un bloc a l'avinguda Francesc Cairat i l'intent de venda d'un edifici al carrer Camp de Perot que finalment no va tirar endavant. El preu, en aquest darrer cas, era similar als de la Borda de Jaile.

Comentaris (18)

Trending