Compren un edifici a Sant Julià i avisen els veïns que han de deixar el pis quan acabi el contracte

Expira el proper mes d'octubre i els llogaters no troben cap altre habitatge tot i que recorden que la llei de mesures estableix la pròrroga forçosa si ho demanen

Comentaris

Un edifici amb el cartell de lloguer o venda.
Un edifici amb el cartell de lloguer o venda. B.N.

La compra d'un edifici de Sant Julià de Lòria per part d'un inversor estranger ha portat el neguit als llogaters. En un primer moment temien que hi hagués un augment del lloguer però ara els han dit que quan acabi el seu contracte -el proper mes d'octubre- hauran de marxar. Els afectats recorden que la llei de mesures estableix la pròrroga forçosa si ho demanen.

Una de les llogateres, gestora també d'un cèntric establiment lauredià, explica que ha estat buscant un altre habitatge però que no en troba. L'actual té tres habitacions "però és que no n'hi ha ni d'una ni de dos", explica. Ha demanat a alguns dels seus clients que gestionen pisos però la resposta sempre ha estat negativa. Alerta que també està en venda un edifici al costat d'on viu i que els llogaters es poden quedar al carrer si mai no hi ha una solució tot aplicant la llei.

L'edifici acull una sucursal bancària a la planta baixa i la seu d'un centre educatiu a l'entresol. Alguns dels veïns consultats afirmen la compra de l'edifici ha anat a càrrec de l'esmentat centre educatiu tot i que mostren la seva estranyesa perquè malgrat que està en plena expansió, es dedica als estudis virtuals i per tant, no necessita aules ni molts espais.

Etiquetes

La urbanització de la Borda del Jaile.

Relacionat

La venda d’un edifici a la Borda del Jaile deixa en una situació precària alguns veïns
A l'esquerra, un edifici que es va posar en venda.

Relacionat

Filloy recorda que mentre hi hagi la pròrroga dels contractes no es pot fer fora els inquilins

Comentaris (62)

Trending