Veïns de Prat de la Creu s’afarten de les obres

(AMB VÍDEO) Els ciutadans que estan més a prop de l’edifici de Govern malden pel fet que s’han autoritza treballs de matinada: “No només hem de suportar la piconadora de dia que no podem dormir a la nit”

La màquina treballant aquesta nit passada.
La màquina treballant aquesta nit passada.

Diversos veïns de Prada Casadet, la zona que queda més a prop de l’edifici administratiu de Govern, en obres des de fa uns dies igual com bona part del carrer Prat de la Creu, han contactat aquest matinada tant amb el servei de Circulació d’Andorra la Vella com amb la policia per denunciar la impossibilitat de dormir producte dels treballs que es fan a l’esmentat vial per encàrrec de FEDA. La seva sorpresa ha estat enorme quan han sabut que els promotors de l’obra disposen de permís per fer treballs nocturns durant uns dies.

El malestar del veïnat és més que evident. De fet, ja ho han fet notar aquesta nit mateix als interlocutors amb els quals han contactat. Però és evident que amb les autoritzacions pertinents, ni els agents de circulació ni la policia no podia fer-hi res. La indignació és màxima. Molts dels veïns, per raons diverses, es passen ja moltes hores durant el dia a casa. “I la situació ja és insuportable, al soroll de les màquines pròpiament dites, s’hi afegeix tot el que genera el trànsit. Prat de la Creu és un carrer transitat, ja ho sabem, però ara és insostenible”, expliquen veïns que no poden entendre “el poc respecte que hi ha cap al descans dels veïns de la zona”.

https://www.youtube.com/embed/HcU9CzBTa7c
 
 

I és que, asseguren les fonts veïnals consultades, “no només hem de suportar la piconadora de dia sinó que ara, a més a més, no podem dormir a la nit. El soroll i la molèstia es fa insuportable”.

 

Comentaris (22)

Trending