Unicef organitza una nova edició dels Encants Vintage a benefici de Madagascar

Tindrà lloc els propers dies 23 i 24 a Escaldes-Engordany amb moda de marques d'alta gamma que han donat particulars

Comentaris

Els Encants Vintage d'Unicef.
Els Encants Vintage d'Unicef.

Els propers dies 23 i 24 de novembre es celebrarà la desena edició dels Encants Vintage d’Unicef, un mercat solidari de moda de marques d’alta gamma amb articles donats per particulars. Una nova edició al lloc de sempre: Hotel Delfos, Daguisa Tulip Inn d'Escaldes-Engordany.

Aquesta edició es podran trobar peces i accessoris per a dona, home i nen/nena i no faltaran una àmplia selecció de peces de luxe de firmes com Chanel, Prada, Gucci, Yves Sant Laurent, Brunello Cucinelli, Carolina Herrera, Valentino, totes a preus irresistibles. Els interessats també trobaran marques més accessibles com Hugo Boss, Custo, Jott, Yerse, Lole, Zara i Mango, entre d’altres. Moltes de les peces han estat donades per influencers i/o persones de renom, com la Patricia Sañes, periodista i influencer amb més de 166.000 seguidors a Instagram, ambaixadora de l’esdeveniment.

Les donacions obtingudes es destinaran a frenar els efectes del canvi climàtic a Madagascar. A Madagascar el 57% de les persones depenen d’aigües superficials o fonts no autoritzades per recollir aigua, la tercera taxa més alta del món. A mesura que la sequera empitjori, aquestes persones no tindran accés a aigua fiable. A més de l’escassetat d’aigua, el 40% de la població practica la defecació oberta. Aquesta pràctica contamina les fonts d’aigua, danya el medi ambient i permet la propagació de malalties.

Unicef Andorra finançarà a a la regió d’Androy al sud de Madagascar la construcció d’un eco-poble. en el que els infants i les seves famílies obtindran serveis d’aigua i sanejament segurs i sostenibles. L’eco-poble rebrà 100% dels serveis d’electricitat amb energia solar per alimentar escoles, centres de salut i serveis d’aigua. Disposaran de subministraments d’aigua sostenible per a ús domèstic, comunitari i agrícola, així com a lavabos millorats per a combatre els efectes nocius de la defecació oberta.

Etiquetes

Comentaris

Trending