De l’últim del 2021 al primer del 2022

L’arribada al món d’Enzo de Sousa Lagadouro es va retardar respecte de les previsions inicials i això l’han convertit en el primer nadó de l’any al Principat

https://youtu.be/CVfZ-tXtLKM

Havia de ser un dels darrers nadons en néixer el 2021. O potser el darrer. Però la seva mandra per sortir de l’ou l’han acabat convertint en el primer del 2022. Enzo de Sousa Lagadouro va néixer quan passaven 43 minuts de les 5 de la matinada del primer dia de l’any. Els seus pares, primerencs, l’esperaven unes hores, fins i tot uns dies, abans.

“Super contents i molt feliços”, asseguren que estan Fiama i Mario, els pares d’Enzo, després de convertir-se en pares. I de ser-ho del primer andorrà de l’any. Fiama explica que “no l’esperàvem per a principi d’any” però com que l’arribada al món d’Enzo “s’ha retardat” l’ha acabat convertint en el primer del 2022.

La parella viu a Encamp. Aquest matí, encara a l’hospital que Fiama coneix bé -és infermera- han rebut els tradicionals obsequis que fa el SAAS pel fet d’haver estat pares. Més encara tractant-se del primer de l’any. El lliurament s’ha retardat també perquè malgrat que va anar bé, el part protagonitzat per Fiama va ser molt llarg i, per tant, molt esgotador.

Una imatge de l'hospital des de la terrassa.

Relacionat

Un encampadà de gairebé 3,5 quilos esdevé el primer nadó del 2022 al Principat

Enzo va pesar 3,480 quilos en néixer -després normalment perden uns quants grams- i sembla bon menjador pels comentaris de la mare, que s’acaba de refer al centre hospitalari abans d’anar cap al domicili encampadà on viuen. “Molt feliços”, remarca la jove que està la parella.

Etiquetes

Comentaris

Trending