Una subhasta d'accions recupera 115.000 euros d'una cessació de pagaments

Dos dels lots s'han adjudicat de manera directa i set han hagut d'anar a la tercera venda pública

Comentaris

Logotip oficial de la Cambra de Saigs.
Logotip oficial de la Cambra de Saigs. ARXIU

La subhasta d'accions ha permès recuperar 115.000 euros en el marc del procediment de cessió de pagaments i fallida de l'hereu dels qui van ser titulars administratius d'un hotel de Sant Julià de Lòria. Set dels lots s'han estat adjudicats en la tercera venda pública mentre que dos ho han estat de manera directa.

L'afer es remunta al novembre del 2017 amb un aute del Tribunal de Batlles. El fallit ostentava accions de la Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria que han sortit a subhasta per sufragar el deute adquirit. Set dels lots s'han estat adjudicats en la tercera venda pública mentre que dos ho han estat de manera directa i pel que fa als dos que van quedar deserts, el saig va rebre una oferta per adqurir-los al preu de sortida. Vist que l'esmentada proposta va ser l'única rebuda i en aplicació de la llei de l'embargament modificat, es va procedir a la seva adjudicació directa. Es tracta, en total, de 320 accions.

Els adjudicataris ja han procedit a abonar les quantitats fixades i se'ls ha notificat l'acord d'adjudicació definitiva. L'adquisició ha de ser notificada per escrit al consell d'administració de la Mútua. El procés de la cessió de pagaments i fallida continua.

Etiquetes

Comentaris

Trending