Indignació dels veïns pels vehicles que ignoren les normes a la ‘cruïlla de la mort’

Les infraccions sovintegen, i en un cas fins a set motos han fet cas omís de les tanques que ha col·locat el comú

https://youtu.be/Q28C_mKQmEA

Nova infracció de trànsit a la ‘cruïlla de la mort’ d’Escaldes-Engordany, on el comú ha pres mesures per evitar més accidents. En aquesta ocasió, fins a set motos de gran cilindrada han decidit passar primer que ningú per on no es pot passar. Alguns veïns estan indignats per la situació, que es repeteix sovint.

Set motoristes de gran cilindrada han ignorat les normes de trànsit a la ‘cruïlla de la mort’ d’Escaldes-Engordany, segons denuncia una veïna de la zona a través de les xarxes socials. El comú escaldenc ha col·locat tanques amb l’objectiu de reduir la sinistralitat en aquest punt ‘calent’ de la xarxa viària, on hi ha hagut diversos accidents.

Els cotxes ja no podran continuar recte per l'avinguda de les Escoles.

Relacionat

Prova pilot i canvi de mobilitat per reduir la sinistralitat a la ‘cruïlla de la mort’ d’Escaldes

Els set motoristes, una a un, creuen el carrer pel pas de vianants, com es pot veure al vídeo, mentre la veïna que enregistra les imatges assegura que aquestes pràctiques solen passar sovint. En el moment de perpetrar la infracció, a més, els vianants i la resta de vehicles cedeixen el pas a les motos, que actuen amb tota naturalitat fins que aconsegueixen -totes set- passar primer que ningú.

Una grua s'endú un dels cotxes implicats.

Relacionat

Nou accident a la ‘cruïlla de la mort’ d’Escaldes

Etiquetes

Comentaris (14)

Trending