El ‘Rubius’, un altre ‘youtuber’ que es trasllada a viure a Andorra

El popular usuari de les xarxes socials, que compte amb 40 milions de subscriptors, ha anunciat la decisió tot i ser conscient que “hi haurà gent que m’ho critiqui”

El 'Rubius' ha anunciat que es trasllada a Andorra.
El 'Rubius' ha anunciat que es trasllada a Andorra.

Un altre ‘youtuber’ espanyol ha anunciat que es trasllada a viure a Andorra. I, en aquest cas, no és un qualsevol. És Rubén Doblas Gundersen. ‘El Rubius’. És un dels internautes de més èxit  a la xarxa, amb 40 milions de subscripcions al seu canal, fet que el situa com el tercer de llengua castellana.

Com no podia ser d’una altra manera, el ‘Rubius’ ho ha anunciat durant una de les seves emissions. “Porto deu anys de la meva carrera pagant aquí”, ha explicat. De fet, ha assegurat que “ho hagués fet molts anys” i ha recordat que “molts dels meus amics estan allà”. Es refereix a altres ‘youtubers’ que fa temps que viuen, i tributen, al Principat, com TheGrefg, que recentment ha batut el rècord de visualitzacions d’un streaming a la xarxa Twitch, Invicthor, Vegetta777 o Frank Grames, entre altres.

Als seus 30 anys, acumula catorze d’activitat a la xarxa i té clar que la decisió li comportarà rebre retrets. “Sé que hi haurà qui m’ho critiqui, però no em preocupa. Parlen sense saber”, ha apuntat.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending