El primer Andorra Walking Festival es farà el setembre combinant senderisme i cultura

Tindrà lloc de l'11 al 17 del mes vinent, amb base a Soldeu i dues modalitats de participació, de sis o quatre dies

L'Andorra Walking Festival es farà el mes de setembre.
L'Andorra Walking Festival es farà el mes de setembre. ANDORRA WALKING FESTIVAL

Del 11 al 17 de setembre, tindrà lloc la primera edició de l’Andorra Walking Festival (AWF). La seu serà a Soldeu. Els Walking Festival no són curses de muntanya, sinó una bona manera de fer la descoberta del país, ja que combinen el senderisme amb la cultura local.

L’ AWF tindrà tres nivells de sortides diàries (cada participant escull la que vol fer en funció de la seva forma física i interès) Al finalitzar la sortida hi haurà visites culturals i degustacions de productes locals (Espai Columba, FEDA- Engolasters, Museu de la Moto, Espai Galobardes i degustacions de productes agrícoles d ́Andorra (cervesa artesanal, formatges de la Casa Raubert i embotits de Cal Jordi de Ransol, etc...).

Les que havien de ser les dues primeres edicions (2020 i 2021) no es van poder celebrar a causa de la pandèmia de coronavirus. L’organització ofereix dues modalitats de participació, la total de sis dies o la reduïda, de quatre. En el moment de fer la inscripció, la web requerirà que s’esculli una de les dues modalitats. Els idiomes de les sortides guiades seran: el català, castellà, francès i anglès.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending