La previsió de neu i la vaga al sistema francès provoquen una nova modificació del transport escolar

Es desdoblaran tres línies i es modificaran dinou horaris de sortida per tal d’avançar-los lleugerament

Un vehicle de transport escolar.
Un vehicle de transport escolar. ARXIU

El Govern informa en un comunicat que, davant la previsió de nevades generalitzades a la zona nord del país aquesta nit, s’instauren de nou mesures preventives per disminuir l’afectació que pugui tenir a la xarxa viària. Així, dijous 19 de gener es desdoblaran tres línies del transport escolar i es modificaran 19 horaris de sortida per tal d’avançar-los lleugerament. Les famílies dels escolars els quals estiguin afectats pels canvis rebran la informació via SMS.

Per altra banda, el delegat de l’Ensenyament Francès a Andorra, Denis Dekerle, ha informat al ministeri d’Educació i Ensenyament Superior del seguiment per part d’alguns docents del sistema francès de la vaga convocada per aquest dijous 19 de gener.

El seguiment de la vaga implicarà el tancament de cinc escoles durant la jornada de dijous: l’Escola Francesa de Maternal d’Andorra la Vella, l’Escola Francesa de Primera Ensenyança d’Andorra la Vella, l’Escola Francesa de Maternal i Primera Ensenyança de Santa Coloma, l’Escola Francesa de Maternal i Primera Ensenyança de Canillo (l’Associació de pares mantindrà l’esplai obert per als alumnes que vulguin anar-hi) i l’Escola Francesa de Maternal i Primera Ensenyança d’Encamp.

Comentaris (1)

Trending