La preparació del terreny on s’han de construir els pisos de lloguer a preu assequible va endavant

Les obres d’excavació i sosteniment de la parcel·la les va adjudicar el ministeri de Territori i Habitatge a l’empresa Progec per pràcticament 1,7 milions d’euros

Operaris treballant en la parcel·la.
Operaris treballant en la parcel·la. Toni Solanelles

Els treballs de preparació del terreny, a la zona de la Borda Nova, on s’han de construir els pisos de lloguer a preu assequible per part de l’Institut Nacional de l’Habitatge continuen endavant. Una vegada desbrossada tota la parcel·la s’estan fent els treballs propis d’adequació del sòl, que s’ha d’anar esgraonant, que s’ha d’anar rebaixant.

Com s’ha dit, la promoció l’impulsa el Govern a través de l’Institut nacional de l’habitatge, i en col·laboració amb el comú d’Andorra la Vella, que és qui va cedir els terrenys per fer-hi aquest immoble que ha de servir per posar al mercat poc menys de mig centenar de pisos. Les obres d’excavació i sosteniment de la parcel·la les va adjudicar el ministeri de Territori i Habitatge a l’empresa Progec per pràcticament 1,7 milions d’euros.

És la primera actuació realment decidida de Govern per intentar resoldre la problemàtica de l’habitatge de lloguer, encara que la solució va per llarg i no acaba de convèncer tots els agents implicats. Els immobles en qüestió quedaran situats gairebé davant per davant de l’edifici de promoció pública que al seu dia va liderar el comú de la capital, l’edifici Jovial.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending