El Premi Pirene es converteix en aliments per als bancs de la Creu Roja i Càritas

Els dos periodistes de l'Altaveu guardonats -Toni Solanelles i Bru Noya- han lliurat més de dos palets de productes a les ONGs amb el suport logístic del Grup Cierco

Toni Solanelles i Bru Noya amb el material donat a Càritas i Creu Roja.
Toni Solanelles i Bru Noya amb el material donat a Càritas i Creu Roja. ALTAVEU

Els 1.500 euros amb què el Premi Pirene va premiar el reportatge ‘Els dies que ETA va atemorir Andorra’, publicat a l’Altaveu i signat per Toni Solanelles i Bru Noya, s’han convertit en aliments per als bancs solidaris de Creu Roja Andorrana i Càritas Andorrana. Els dos periodistes, amb el suport logístic de Grup Cierco, han entregat aquest matí dos palets i mig de productes de primera necessitat.

Solanelles i Noya ja van anunciar públicament en rebre el guardó que destinarien l’import que rebran -el premi, de fet, encara no és efectiu- a fer engruixir els bancs d’aliments tenint present que són dates de dificultats per a moltes famílies. De fet, i vista la decisió personal dels dos periodistes, l’empresa editora d’Altaveu ha decidit doblar l’aportació i la setmana vinent es farà un segon lliurament, d’idèntiques característiques que el que s’ha entregat aquest matí.

Bru Noia i Toni Solanelles reben el premi Pirenne de la mà de les ministres Silvia Riva i Silvia Calbo

Relacionat

Dos periodistes de l’Altaveu guanyen la 26a edició del premi Pirene

El palet i escaig -valorat en 750 euros en preu de cost- lliurat a cadascuna de les ONGs conté productes de diversa naturalesa -hi ha des d’oli a llegums fins a peix conservat en llauna, pasta o productes de neteja i higiene- ha estat seleccionat en col·laboració amb la distribuïdora dels establiments Suma Express i Petrolis Principat, que operen en diferents estacions de servei Shell del Principat.

La voluntat de l’Altaveu i Petrolis Principat, expressada als responsables tant de Creu Roja Andorrana com de Càritas que han recepcionat el material, és col·laborar de forma més estreta una vegada finalitzades les festes de Nadal preveient que vindran mesos complicats. Totes les parts implicades han d’acabar de definir com es formalitzarà dita col·laboració de quina manera es materialitzarà el recapte que aquest mitjà digital i Petrolis Principat amb Suma Express duran a terme.

f5349bfe e721 4210 89c2 65aa659a79de
Donació a Càritas. 
WhatsApp Image 2022 12 27 at 11.44.14
Donació a Creu Roja.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending