El pont de Tots Sants porta pluges i vent a partir d’aquesta nit

El Servei de Meteorologia ha llençat avís groc per ràfegues de fins a 100 km/h a les parts altes del país

Avís meteorologic per al cap de setmana de Tots Sants.
Avís meteorologic per al cap de setmana de Tots Sants.

El cap de setmana, que es presenta llarg amb el festiu del dilluns, arriba amb pluges i forts vents a partir d’aquesta nit i matinada. El Servei de Meteorologia i Protecció Civil han alertat d’un avís groc per ràfegues de fins a 100 km/h als cims del país. Com sempre en aquestes ocasions, s’ha demanat precaució i assegurar els objectes que puguin caure de balcons i terrasses.

Des de primeres hores del matí d’avui s’ha fet present al país un cel cobert de nuvolositat que, al llarg de la nit, es convertirà en precipitacions generalitzades a tot el país, segons ha alertat el Servei de Meteorologia. A més, se sumarà un segon element que és el que ha portat l’avís groc, i és un increment de la força del vent, que es deixarà notar al nord d’Andorra i, sobretot, en altura.

Per al dilluns s’espera una petita recuperació, amb nuvolositat residual al matí, però que encara podria deixar precipitacions al nord del país. S’espera, però que es vagin dissipant a mesura que avanci el dia i que hi hagi un lleuger augment de les temperatures mínimes, tot i que les màximes es mantindran per sota dels 20ºC.

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending