La policia ‘convida’ a marxar de l’avinguda Meritxell un ‘músic de carrer’

(AMB VÍDEO) L’home, no resident de 53 anys, tocava la guitarra alhora que demanava algunes monedes, una pràctica que les normatives ancestrals del país prohibeixen

https://youtu.be/XY-dXD1MGkA

Una patrulla policial ha hagut d’acudir a mig matí d’aquest diumenge a l’avinguda Meritxell per ‘convidar’ un ‘músic de carrer’ a deposar la seva actuació. Un home no resident de 53 anys tocava la guitarra i cantava alhora que amb la funda de l’instrument recollia les monedes -i algunes n’ha recollit- que els vianants li volguessin lliurar. Aquesta pràctica habitual en altres ciutats està prohibia per les normatives ancestrals del Principat.

És cert que les ‘recomanacions’ que la policia fa avant d’actituds o comportament com els d’aquest músic s’han flexibilitzat molt amb el temps. Per això, i davant l’alerta de l’actuació improvisada, la policia ha acudit sobre lloc -alguns curiosos seguien la interpretació musical- i els agents han demanat a l’home que s’identifiqués. 

El músic ho ha fet sense cap mena de problema i una vegada se li ha explicat que a Andorra no es permeten aquests tipus d’activitats, l’home ho ha entès i pel seu propi peu i raonament ha marxat. A diferència d’altres ocasions no tan llunyanes, no s’ha procedit a foragitar el músic ni res que se li assemblés.

Etiquetes

Comentaris (28)

Trending