Els opositors al passi sanitari tornen a la càrrega: manifestació aquest dissabte

Després de dues concentracions en dies festius -Sant Esteve i Cap d’Any- que han evidenciat un retrocés en el suport a Andorra Actua, els suposats defensors de la llibertat esperen recuperar força

Comentaris

El 'cartell' de la nova concentració.
El 'cartell' de la nova concentració. ANDORRA ACTUA

Després de dues concentracions en dies festius -Sant Esteve i Cap d’Any- que han evidenciat un retrocés en el suport a Andorra Actua, els suposats defensors de la llibertat esperen recuperar força. El grup que s’oposa al passi sanitari i, com a mínim, a la vacunació infantil, ha tornat a convocar un acte per aquest dissabte. En aquesta ocasió plantegen una manifestació a partir de les 5 de la tarda.

Tot i que la informació llançada a través de les xarxes socials i els seus canals habituals no ho especifica, tot fa pensar que com en les ocasions anteriors, després d’una primera trobada a la plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella hi haurà un seguici fins a la plaça Coprínceps d’Escaldes per, posteriorment, retornar molts dels aplegats al punt inicial.

L’acte d’aquest dissabte 8 de gener, un dia que ja no és festiu encara que pot ser enmig d’un pont per a molts, hauria d’evidenciar la força real del col·lectiu després de dues clares punxades. La concentració del dia de Sant Esteve va aplegar una quarantena de persones i la de Cap d’Any tot just va reunir, a tot estirar, una vintena de persones.

Etiquetes

Comentaris (20)

Trending