Nieves Calvo, nova presidenta de Diversand

L’entitat que defensa els drets del col·lectiu LGTBIQ+ al país remarca que “encara hem d’aconseguir moltes fites per una igualtat efectiva entre totes les persones”

Els components de Diversand, al Consell General.
Els components de Diversand, al Consell General. Diversand

L’associació Diversand, que defensa els drets del col·lectiu LGTBIQ+ a Andorra, ha renovat la seva junta directiva en l’assemblea que ha celebrat aquest dissabte. D’aquesta forma, es relleva qui fins ara presidia l’entitat, Rocío Soler, després de la seva renúncia. Nieves Calvo, fins ara tresorera, Nieves Calvo, serà la nova màxima responsable.

La junta la completen Isabella Vargas, com a vicepresidenta, i David Jiménez, que farà de secretari. A banda, Andreu Diumenjo serà el tresorer i hi haurà tres vocals: Joaquim Esteves, Rodrigo León i Michelle Leyoni.

Des de Diversand s’ha volgut remarcar que “encara hem d’aconseguir moltes fites per una igualtat efectiva entre totes les persones”. A banda s’assegura que la nova junta “agafa les regnes amb empenta, il·lusió i coratge per portar a terme tots els objectius que encara queden per aconseguir, treballar i millorar”.

Des de l’entitat, s’agraeix el treball fet fins ara per l’anterior junta, tot destacant “la consecució d’objectius importants i cabdals dels drets efectius de les persones”. Ara, deixen clar que “volem seguir treballant amb les institucions per aportar els nostres coneixements per fer, d’Andorra, un país més inclusiu i seguir eliminant barreres”.

Etiquetes

Comentaris

Trending