Una multa per orinar a la via pública, únic ‘incident’ de la celebració argentina

Les concentracions dels seguidors de la selecció albiceleste van estar acompanyada de molta festa i sobretot molts càntics, però no van ocasions anomalies destacables

Una imatge dels compassos inicials de la concentració.
Una imatge dels compassos inicials de la concentració.

Una micció a la via pública al tomb de la plaça de la Rotonda. Aquesta és la única incidència rellevant, per dir-ho d’alguna forma, que va deixar la celebració argentina d’aquest diumenge arran de la victòria de la selecció albiceleste en la final del Mundial de futbol. Després del partit, resolt a la tanda de penals, centenars de residents argentins i de seguidors del combinat liderat per Leo Messi van sortir a festejar el triomf en diversos punts del Principat.

Les concentracions van ser nombroses i van anar acompanyada de molta festa. Especialment, de molts càntics. Tot i la fresca, les celebracions, com a la plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella (però també a la Massana, a Soldeu, al Pas de la Casa...), es van allargar algunes hores, més enllà dels clàxons dels vehicles que rodaven per la xarxa viària. També l’alcohol va córrer en algunes ocasions, generant certa brutícia a la via pública. Res, però, que no fos normal en les circumstàncies donades.

La plaça de la Rotonda, un dels punts de celebració.

Relacionat

La comunitat argentina surt en massa als carrers per celebrar la victòria al Mundial

El desplegament policial -a la Rotonda s’hi van acostar, primer, tres vehicles de patrulles amb funcionaris del grup d’intervenció uniformats com qualsevol i més tard també van estar fent tasques de supervisió furgonetes del GSMO- no va haver d’intervenir, entre altres coses perquè era més prudent deixar fer la celebració si no hi havia excessos. Solament es va aixecar una acta de multa per anar contra la llei de seguretat pública a un jove que sobre 2/4 de 10 de la nit hauria orinat a la via pública. Li pot suposar 200 euros de multa.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending