El ‘motocine’ recapta 1.562 euros per a la Creu Roja

L’ONG ja disposa dels diners per tal de poder fer accions d’ajuda a aquells que estan passant dificultats derivades de l’impacte econòmic del coronavirus

Un moment del 'motocine'.
Un moment del 'motocine'. Toni Solanelles

La sessió solidària de cinema a la fresca -i sota la pluja- i al manillar que diversos col·lectius i associacions d’amants de les motocicletes van organitzar dijous passat en un dels aparcaments de què el centre comercial Andorra 2000 disposa a l’avinguda Tarragona va acabar recaptant 1.562,59 euros, dels quals ja disposa a hores d’ara la Creu Roja Andorrana, que és a qui anava destinada la col·lecta.

Tant els organitzadors del ‘motocine’, que va projectar el film ‘Easy rider’, com l’organització no governamental han fet un balanç molt positiu dels diners que van aconseguir recaptar. Segons els promotors de la sessió cinèfila, a l’acte es van aplegar unes 150 motocicletes, que havien d’abonar un mínim de 5 euros ‘d’entrada’. També hi havia diverses entitats i empreses que col·laboraven.

Motocicletes, Creu Roja i paraigües, tres ingredients de la sessió cinematogràfica.

Relacionat

Un centenar de ‘motards’ desafien la pluja en la sessió de cine i manillar

Tal i com ja van explicar els organitzadors de l’acte al seu dia, els diners que es recaptessin anirien a la ‘guardiola’ que té la Creu Roja per poder fer accions d’ajuda i suport a aquelles persones que estan passant per dificultats derivades de l’impacte econòmic del coronavirus.

Etiquetes

Comentaris

Trending