Mor l'exministra de Finances, Susagna Arasanz

Va ser consellera general, estava al consell d'administració de la CASS i va ocupar càrrecs directius en una entitat bancària

Comentaris

Susagna Arasanz.
Susagna Arasanz. ALTAVEU

L'exministra de Finances, Susagna Arasanz ha mort aquest dijous després de no poder superar una malaltia contra la que ha lluitat durant quatre anys. Va formar part del Govern entre el 22 de desembre de 1994 i el 21 de març de 2000 quan va deixar el càrrec per motius personals. Hi havia accedit després de l'arribada de Marc Forné com a cap de Govern en perdre el seu antecessor Òscar Ribas una qüestió de confiança.

Arasanz, de 60 anys, també va ser consellera general. Posteriorment seria nomenada per Govern al consell d'administració de la CASS. Va formar part de l'executiu d'Unió Liberal juntament amb Pere Canturri, Manuel Mas, Carme Sala, i Joan Tomàs. Marc Forné assumiria també les carteres de Presidència, Sanitat, Ordenament Territorial i  Medi Ambient en un govern que estava en minoria de consellers.

La missa funeral es farà aquest divendres a les 11 del matí a l'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella i la família rebra el condol tot aquest dijous al tanatori.

 

 

Comentaris (7)

Trending