“M’encantaria venir a Andorra a esquiar, però és que no esquio”

La ‘xouwoman’ Patricia Conde presenta al Principat la darrera generació de l’escalfament de tabac IQOS ILUMA

Patricia Conde es una de les ambaixadores d'IQOS.
Patricia Conde es una de les ambaixadores d'IQOS. IQOS

Té tan clar que no és ‘youtuber’ com que no sap esquiar. Per tant, ni pensa mudar-se a Andorra per viure-hi ni per treballar. Hi vindria a esquiar. Però tampoc no esquia. Això sí, Patricia Conde, actriu, ‘xouwoman’, s’apunta a un bombardeig i a qualsevol bona festa. Sigui a París o al Principat. I al país ha estat aquest dimecres per presentar-hi la darrera generació d’escalfament de tabac IQOS ILUMA. Conde és una de les ambaixadores de la marca i ha estat el gran atractiu d’un acte immersiu com ho pretén ser el dispositiu tabaquer.

Un centenar d’usuaris d’IQOS han estat els privilegiats escollits per passar una vetllada de tarda-nit que ha tingut una mica de tot. Innovació, disseny, art, tecnologia, gastronomia i alguns riures. I potser més somriures. Conde ha estat, sense cap mena de dubte, el més graciós de la vetllada. Que ja se sap, que IQOS és un producte molt seriós. Però la platea de la jornada el superava. I amb escreix.

La val·lisoletana que es va fer coneguda en el món de la televisió gràcies al programa d’humor ‘Sé lo que hicisteis’ de La Sexta té clar que si és per fer-se ‘youtuber’ no vindrà a Andorra. “Sóc actriu. Em dedico a la comèdia des de fa 22 anys i continuaré fent-ne. Treballo entre Madrid i Barcelona i la meva base és a Madrid i no tinc pensat en mudar-me”, explicava preguntada si faria el salt a algunes de les torres andorranes. “És que no sóc ‘youtuber’ i mai no ho seré”, assegurava tot dient que la seva professió és vocacional.

“Entenc que això dels ‘youtubers’ sigui la televisió del futur. Però no sóc ni ‘gamer’ ni ‘influencer’. Tinc els meus mitjans per fer el meu treball. M’encanta la ficció, la televisió, el cinema i el teatre” i no té canviar de vida “en el que em resta de vida”. I no en té gaire més de quaranta. En fi, que a Andorra, “m’encantaria poder-hi venir amb el meu fill a esquiar, però és que no esquiem”. Això sí, voldria venir-hi per poder fer quelcom més que treballar. Ara bé, li val apuntar-se a alguna de les festes de celebració que es puguin fer.

IQOS ILUMA

I aquí és quan arriba l’esdeveniment que ha presentat juntament amb el ‘country manager’ d’IQOS al Principat, Bernabè Solsona. Patricia Conde ha posat el seus punts d’humor. Els seus tocs de gràcia per arrencar un, dos, potser tres, somriures als convidats a la presentació de la darrera generació del dispositiu d’escalfament de tabac.

Amb aquest llançament, IQOS fa un pas decidit en la seva aposta per oferir millors alternatives lliures de fum als fumadors adults. La nova generació IQOS ILUMA incorpora l'avançada tecnologia Smarcore Induction System, que escalfa el tabac a través d'un sistema d'inducció, que no requereix làmina d'escalfament ni neteja, sent el salt tecnològic més gran d'IQOS des del seu llançament el 2014. 

Aquest nou avenç tecnològic ofereix a l'usuari una manera més neta d'escalfar el tabac, amb menys olor i proporcionant una experiència més consistent, sense residus de tabac i sense necessitat de netejar el dispositiu. Addicionalment, la nova gamma IQOS ILUMA s'adapta a les necessitats dels usuaris amb un format més intuïtiu que compta amb noves funcions intel·ligents com l'inici automàtic, i ofereix una àmplia possibilitat de personalització gràcies a la seva gamma de cèrcols, cobertes, carcasses intercanviables i colors.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending