“Inputs positius” en el nou cap de setmana de recollida de productes de la Creu Roja

L’oenegé mira de tornar a omplir el magatzem de la seva botiga solidària vist que les necessitats derivades de la pandèmia fan que hi hagi escassetat

Voluntaris de Creu Roja endreçant aquest dissabte productes rebuts a la seu central.
Voluntaris de Creu Roja endreçant aquest dissabte productes rebuts a la seu central. creu roja

Tot i que a nivell de volum encara és aviat per comparar-ho amb altres edicions, la recollida de productes que està duent a terme aquest cap de setmana la Creu Roja té “inputs positius” i es nota com la “gent està molt col·laboradora”. Així ho ha indicat el director de l’oenegé andorrana, Jordi Fernàndez, que espera que el primer acapte d’aquest any -durant el 2020 n’hi va haver dos- serveixi per tornar a omplir els magatzems de la botiga solidària.

Les moltes dificultats que està generant la crisi econòmica derivada de la pandèmia fa que persones i famílies senceres de tot el país tinguin enormes necessitats, fins i tot de productes bàsics. D’aquí que tot i l’èxit de les anteriors edicions de les recollides, hi hagi escassetat d’alguns productes al magatzem solidari de la Creu Roja. La recollida d’aquests 6 i 7 de febrer es marca, doncs, com a molt important, essencial fins i tot.

La botiga solidària de la Creu Roja.

Relacionat

Nova campanya de recollida d’aliments de la Creu Roja davant l’esgotament de provisions

Hi ha establiments comercials per tot el país que col·laboren amb aquest acapte. Per tant, cal atendre’s als horaris que fan aquests supermercats i hipermercats per si es vol fer alguna aportació solidària. No tots els productes tenen la mateixa escassetat. O el que és el mateix, hi ha productes que són més necessaris que altres. Així, la Creu Roja demana sobretot olis, conserves, aliments per a infants i nadons, productes d’higiene personal i estris i productes de neteja per la llar.

Comentaris

Trending