Nova campanya de recollida d’aliments de la Creu Roja davant l’esgotament de provisions

Les nombroses persones i famílies senceres que travessen serioses dificultats per culpa de la pandèmia fa que la botiga solidària de l’ONG es quedi sense fons i calgui fer una nova crida a la col·laboració per aquest dissabte i diumenge

La botiga solidària de la Creu Roja.
La botiga solidària de la Creu Roja. ARXIU

Les greus dificultats que està generant la crisi econòmica derivada de la pandèmia, fan que la Creu Roja Andorrana es torni a veure obligada a fer una crida als ciutadans perquè contribueixin, en la mesura de les seves possibilitats, a fornir de provisions la botiga solidària. L’alta demanda de productes que hi ha producte de la problemàtica que viuen moltes famílies deixa sense provisions els magatzems de l’ONG.

Per això, aquest cap de setmana, 6 i 7 de març, es posa en marxa una nova campanya de recollida d'aliments. Gràcies a la col·laboració de 21 supermercats del país, la recollida serà possible a totes les parròquies i també al Pas de la Casa, dissabte i diumenge en els horaris d’obertura habituals d’aquests establiments. Es necessiten productes d'higiene personal, productes de neteja de la llar, aliments per a nens i nadons, conserves, plats preparats per escalfar de llarga caducitat i oli.

En canvi, hi ha per ara suficient arròs, pasta, galetes, llegums cuits, bolquers, tovalloletes infantils, farinetes i llet infantil. Per problemes de conservació, tampoc es poden acceptar productes frescos com carn, embotits, peix, formatges i làctics. Als supermercats col·laboradors s’hi trobaran cartells amb una llista detallada de tot el que ens fa falta.

La Creu Roja Andorrana va obrir l’estiu passat una botiga solidària situada al costat mateix de la seu social (avinguda de Santa Coloma, 41–45, d’Andorra la Vella), que serà el punt d’emmagatzematge i de repartiment de les donacions. A cada supermercat hi haurà una parella de voluntaris per animar els consumidors a participar en la iniciativa. La distribució dels articles donats durant la campanya és farà en un primer moment mitjançant les xarxes de suport social de cada parròquia.  Els particulars i les famílies que ho necessitin podran desplaçar-se directament a la seu social de la Creu Roja Andorrana, en els horaris habituals d’obertura per poder-se acollir a la campanya i expressar les seves necessitats.Els establiments col·laboradors

Canillo: Caprabo

Encamp: U-Express / Record II / Eclerc / ECO

Pas de la Casa: Hiper Pas II / La Solana

Ordino: Comerç Babi

La Massana: Establiments Garrallà / Compra Bé / Caprabo

Andorra la Vella: Pyrénées / Carrefour / CCA-Super U / Caprabo Fresh / E.Leclerc / Super Continent 2

Sant Julià de Lòria: River / Sant Eloi

Escaldes-Engordany: Caprabo Illa / Biocoop 

Etiquetes

Comentaris

Trending