Els hotels tanquen l’abril amb una ocupació mitjana del 48,5%

La xifra és "similar a la d'anys prepandèmics”, mentre que el nombre de llits venuts la setmana passada es va tornar a quedar per sota del 40%

Comentaris

Una imatge d'una estança de l'hotel.
Una imatge d'una estança de l'hotel. ARXIU

La temporada baixa s'està fent notar en l'ocupació després de Setmana Santa amb una segona setmana per sota del 40%. En concret, del 25 d'abril a l'1 de maig, aquesta es va situar en un 37,44%. D'altra banda, durant el mes d'abril, la mitjana de llits ocupats va ser del 48,5%, una dada "similar a la d'anys prepandèmics”.

El sector hoteler ha tancat el mes d’abril amb una ocupació mitjana del 48,5%. Una dada que, com especifiquen des de la unió Hotelera d’Andorra (UHA), “similar a la d'anys prepandèmics”. De fet, aquest darrer mes es pot observar diferents comportaments abans i després de Setmana Santa.

Abans del període festiu, el percentatge d’ocupació superava el 50%, amb el punt àlgid per Pasqua amb més d’un 80%. A partir d’aquí, la temporada hivernal es dona per acabada amb una consegüent davallada del turisme i les pernoctacions que no superen el 40%. Una evolució “similars a les d'altres anys en aquest període de final de temporada d'hivern esperant l'inici de la d'estiu”. De fet, la darrera setmana -del 25 d’abril a l’1 de maig- el nombre de llits ocupats s’ha situat en el 37,44%, una mica més d’un punt per sota respecte l’anterior, quan va ser del 38,80%, però dins de la tendència esperada.

Etiquetes

Comentaris

Trending