Govern destina 360.000 euros a material sanitari i a l'allotjament dels padrins al Fènix

S'han abonat per a la compra de mascaretes quirúrgiques, guants de protecció i polaines

Padrins  i personal sanitari a la terrassa de l'hotel Fènix.
Padrins i personal sanitari a la terrassa de l'hotel Fènix.

El Govern ha abonat 360.000 euros per fer front a diverses despeses derivades de la pandèmia de la Covid-19. S'han destinat 315.715,40 euros a la compra de mascaretes quirúrgiques, guants de protecció i polaines, i 45.261 euros per les despeses del cost de l'allotjament del padrins i del personal sanitari instal·lats a l'hotel Fènix d'Escaldes-Engordany.  Les dues adjudicacions s'han realitzat en la modalitat de contractació d'emergència i directa​.

Els residents de centres sociosanitaris, així com el personal, es van reubicar fa dos mesos i mig a l'establiment hoteler per evitar la propagació de la Covid-19 entre els usuaris, i evitar més possibles focus de la malaltia al Principat, especialment entre les persones més vulnerables que són els padrins.

El Govern també ha anul·lat parcialment l'adjudicació definitiva del subministrament de material de detecció ràpida contra la Covid-19. L'import és de 79.200 euros per la qual cosa el cost final queda en 1.425.600 euros. És el mateix cas que l'adjudicació definitiva del subministrament de material mèdic (respiradors artificials). L'import que s'ha anul·lat és de 1.404.121,50 euros i el preu final és de 358.878,50 euros.


 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending