El Fòrum de la Joventut ja té nou director

S’ha fet públic el nomenament d’Anthony Francome per al càrrec, i s’espera que pugui començar a portar a terme les seves funcions aquesta tardor

P

P.C

Comentaris

Una assemblea del Fòrum Nacional de la Joventut.
Una assemblea del Fòrum Nacional de la Joventut. Altaveu

Aquest dimecres s’ha fet públic el nomenament d’Anthony Francome com a nou director del Fòrum Nacional de la Joventut, decisió que es va prendre a la reunió celebrada el 15 d’agost a la Taula Permanent. Tot i que encara està per determinar quan començarà a exercir les noves funcions, s’espera que pugui ser a la tardor, com a tard al novembre.

La modificació dels estatus del Fòrum contemplava la creació de la figura d’un nou director. El president, Jordi Toribio, assegura que “aquest canvi era necessari i ens ajudarà a donar estructura de planificació, i podrem fer més seguiment dels projectes”. Es buscava una persona que “entengui l’enfocament del col·lectiu jove, que ha de ser un reforç”. Per tant, algú que conegués el món de la política en aquest àmbit i al país, “que conegui eines de participació i com poder-les integrar”.

Finalment, a la darrera assemblea celebrada el 15 d’agost es va nomenar Francome com a nou director. Fins ara ha estat tècnic de voluntariat i joventut al Govern, tot i que va estudiar psicologia. És una figura que ha treballat molt al Fòrum de la Joventut, que hi ha estat molt vinculat i que ha col·laborat en la nova versió de l’entitat. Per tant, Toribio assegura que compleix els requisits que es buscaven en aquest nou càrrec que s’estrena i que s’espera que sigui clau per aconseguir l’objectiu, “que és ambiciós i necessari”.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending