Força afluència als concerts de tarda d’Escaldes-Engordany

Tant l’orquestra ‘Maravella’ al Prat del Roure, com el concert de Miquel Abras i Salva Racero a l’aparcament dels Veedors han tingut una bona acollida per part de la ciutadania

El concert 'Los 40 pop' de la festa major d'Escaldes-Engordany
El concert 'Los 40 pop' de la festa major d'Escaldes-Engordany

Escaldes-Engordany celebrava avui dos concerts a la vegada. Un a l’aparcament dels Veedors, a càrrec de Salva Racero i Miquel Abras, i l’altre a la sala d’actes del Prat del Roure, interpretat per l’orquestra ‘Maravella’. Tots dos han tingut una bona acollida per part dels ciutadans. Fins i tot, el segon ha omplert l’aforament.

Malgrat les restriccions per fer front a l’expansió del coronavirus, com ara l’obligació de presenciar les actuacions asseguts, guardant la distància de seguretat i amb la mascareta, sembla que les propostes de la Unió Pro-Turisme d’Escaldes per gaudir els vespres de festa major funcionen bastant bé. Així doncs, el concert de Racero i Abras serà l’encarregat de tancar el penúltim dia de celebracions.

Pel que fa a l’acte amb més públic d’avui, el concert de l’orquestra ‘Maravella’ -coneguda des de fa temps al Principat- ha tingut una temàtica de música de revetlla molt celebrada entre els assistents, que majoritàriament era gent gran.

La primera cançó de Miquel Abras
'Los 40 pop' amb Caldea de fons
Un instant de l'actuació de l'orquestra 'Maravella'

Comentaris (1)

Trending