Les Fontetes s’omplen de terror

La Massana esgota les entrades de l’activitat muntada entre el Punt 400 de joves i l’Associació de Frikis d’Andorra per ‘celebrar’ la nit de Halloween

ALGUNS DELS PERSONATGES DEL TÚNEL DEL TERROR.
ALGUNS DELS PERSONATGES DEL TÚNEL DEL TERROR. EDUARD COMELLAS / COMÚ DE LA MASSANA

La tercera edició del Túnel del Terror de la Massana -la primera després de la pandèmia, tot ampliant espais i nombre de participants- ha sigut tot un èxit. De fet, ja abans d’aquesta nit de Halloween -ja que l’activitat massanenca està consagrada a la tradició americana i no pas a la catalanòfila- s’havien venut totes les entrades disponibles.

Les Fontetes ha estat escenari aquest dilluns a la tarda vespre de dos passis del terrorífic túnel. Un no tan malèfic i un segon de més terrible. Tot anava en funció de l’edat. I, de fet, no han estat els únics passis que s’han fet. A mode d’assaig general, per si es vol dir així, aquest diumenge, ja es van fer alguns passis per a persones que no podien ser presents la nit que tocava.

El muntatge s’han encarregat de fer-lo una realitat entre els joves del Punt 400 massanenc i l’Associació de Frikis d’Andorra. Els personatges que creaven, que han generat el terror a les Fontetes, estaven interpretats per membres dels dos col·lectius. Es dóna el cas, a més, que hi ha nois i noies del punt juvenil de la Massana que, alhora, són membres del grup de teatre The Teen Project.

A la plaça de les Fontetes i per a tots els públics, hi ha hagut castanyada. Això sí, passada per aigua. Igual com la sessió de música electrònica amb el DJ Richard Vuelcom. La pluja que des de mitja tarda cau amb relativa força i constància ha espantat alguns dels assistents que segurament haurien comparegut a la tradicional cita, però que l’aigua els ha allunyat.

REPORTATGE GRÀFIC: EDUARD COMELLAS

Comentaris (1)

Trending