Les filtracions d'aigua al poliesportiu de Sant Julià es donen per resoltes

Les obres que s'han realitzat des de Govern després de les tempestes del mes de juny han posat fi al problema

Comentaris

Pavelló poliesportiu de Sant Julià.
Pavelló poliesportiu de Sant Julià. Altaveu

Les filtracions d'aigua al poliesportiu de Sant Julià de Lòria són història. Aixó almenys és el missatge que es passa després de les intervencions que s'han realitzat després de les tempestes del mes de juny i, especialment, les del dia 24 que va anar acompanyada de pedra. Els tècnics del Govern van revisar el sostre del pavelló i la coberta de l'escola francesa i es van dur a terme diversos treballs.

Els motius de la darrera inundació van ser la condensació i la quantitat d'aigua que va caure en poca estona acompanyada de pedra. Es van poder localitzar els llocs on hi havia problemes i es van arreglar. L'aigua, però, va caure per una paret, la que hi ha a la zona de les banquetes i dels vestidors. Ara, l'activitat al pavelló es desenvolupa amb tota normalitat i amb la tranquilitat expressada pels tècnics que no hi tornarà a haver-hi filtracions.

El poliesportiu de Sant Julià de Lòria.

Relacionat

Preocupació per les filtracions d'aigua al poliesportiu de Sant Julià

Les primeres es van produir l'any 2018  i es van fer uns treballs consistents en la retirada del paviment i del material impermeabilitzant del pati la substitució per uns de nous. Es va aprofitar per reparar l’estructura existent, i col·locar un fals sostre (acústic i tèrmic) al Centre Esportiu. L’import de les obres va ser de 339.000 euros.

 A l’inici de la temporada 2018-2019, els equips de futbol sala del Club Esportiu Sant Julià van haver d’entrenar-se en altres pavellons. Els equips disputen les competicions a les lligues catalanes i el sènior s'ha reforçat molt de cara a la pròxima temporada.

 

 

Comentaris

Trending